11 اپلیکیشن کاربردی سفر که آفلاین هم قابل استفاده‌اند

15 دی، 1398
9 مهر، 1398
مدت مطالعه :
دسترسی به اینترنت ندارید؟ نگران نباشید.
دسترسی به اینترنت وقتی به کشوری خارجی سفر می‌کنید اغلب پیچیده، کند، دارای محدودیت و گران است. حتی در آمریکا هم خارج از شهرهای بزرگ دسترسی به اینترنت پرسرعت و قابل اعتماد امر قطعی‌ای نیست.
خوشبختانه، اپلیکیشن‌های سفر زیادی هستند که برای استفاده از آنها نیازی نیست آنلاین باشید. در عوض وقتی که به وای فای Wi-Fi دسترسی دارید می‌توانید اطلاعات لازم را در آنها ذخیره کنید تا بعداً در حین سفر در حالت آفلاین بتوانید از آنها استفاده کنید تا هم در مخارجتان صرفه جویی بشود و هم نداشتن اینترنت کمتر باعث عصبانیت و ناراحتی شما در سفر بشود. در ادامه یازده اپلیکیشن مفید برای سفر معرفی شده است، البته به‌جز این 11 مورد اپلیکیشن‌های بسیار بیشتری وجود دارد که با توجه به نیازهایتان از آنها هم می‌توانید استفاده کنید. تمام این اپلیکیشن‌ها قابل استفاده با سیستم‌ عامل اندروید و iOS هستند. در ادامه با اسمارتیز همراه باشید تا با تعدادی از این اپ‌ها آشنا شوید.
1. Google Maps
استفاده آفلاین از Google Maps در گذشته گاهی خوب بود و گاهی بد؛ اما در نسخه‌های 2018 و 2019 این اپلیکیشن امکان استفاده از تمام نقشه‌های ذخیره شده و مسیریابی به‌صورت آفلاین فراهم شده است.
به‌راحتی نقشه شهرها یا مناطقی را که می‌خواهید به آنها سفر کنید وقتی به اینترنت دسترسی دارید دانلود کنید، سپس در طول سفر مسیرهای رانندگی را حتی وقتی گوشی موبایلتان روی حالت هواپیما باشد، دریافت کنید. فقط متأسفانه مسیرهای دوچرخه سواری، حمل و نقل عمومی یا پیاده روی را در حالت آفلاین نشان نمی‌دهد اما همچنان می‌توانید ببینید که در هر لحظه دقیقاً کجا هستید و بر این اساس جهت یابی کنید.
اپلیکیشن Google Maps
اپلیکیشن Google Maps

2. Here WeGo
 این برنامه که در اصل نوکیا آن را طراحی کرده، یکی از بهترین اپلیکیشن‌های مسیریابی آفلاین است. برخلاف Google Maps، امکان دسترسی به مسیرهای پیاده روی، دوچرخه سواری و حمل و نقل عمومی را هم در حالت آفلاین فراهم می‌کند و دانلود نقشه‌های کل مناطق یا کشورها در آن بسیار ساده است. مسیریابی‌اش معمولاً دقیق است و وقتی که آفلاین هستید، آدرس دقیق مکانی را که می‌خواهید به شما نشان می‌دهد. فقط باید از داشتن فضای ذخیره کافی روی گوشی‌تان اطمینان حاصل کنید چون اگر قصد داشته باشید به چند کشور سفر کنید حجم زیادی از حافظه گوشی موبایلتان را اشغال می‌کند.
Here WeGo
Here WeGo

3. Tripit
 Tripit سال‌ها است که در بازار اپلیکیشن‌های موبایل وجود دارد و هنوز هم بهترین راه‌های مدیریت برنامه سفر چه دسترسی به اینترنت داشته باشید چه نداشته باشید محسوب می‌شود. اگر امکان دسترسی به ایمیلتان را به آن بدهید به‌صورت خودکار اطلاعات مربوط به رزروها و به‌روزرسانی‌های مرتبط با سفرتان را به داخل برنامه انتقال می‌دهد یا می‌توانید به‌صورت دستی اطلاعات مربوط به سفرتان را در آن وارد کنید؛ و هر زمان که به اینترنت وصل بشوید با جدیدترین تغییراتی که در برنامه سفرتان ایجاد کرده باشید همگام سازی و به‌روزرسانی می‌شود.
هتل‌ها، پروازها، اتومبیل‌های کرایه‌ای و موارد دیگر همه در یک مکان ذخیره می‌شوند و این اپلیکیشن به‌صورت خودکار برنامه سفر مفصل و با جزییات کاملی را برای شما ایجاد می‌کند. نسخه معمولی Tripit رایگان است، اما یک نسخه Pro پولی نیز دارد که چند قابلیت اضافه‌تر نسبت به نسخه رایگان دارد.
اپلیکیشن Tripit
اپلیکیشن Tripit

4. XE Currency
 XE Currency از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های تبدیل نرخ ارز است که سال‌هاست برای تبدیل سریع و راحت ارزهای مختلف به همدیگر استفاده می‌شود. قبل از سفر، ارزهایی را که قرار است از آنها در طول سفر استفاده کنید در اپلیکیشن وارد کنید سپس از آن به‌صورت رایگان و آفلاین در هر کجا که خواستید می‌توانید استفاده کنید. این اپلیکیشن در عرض چند ثانیه ارز مورد نظرتان را به تمام ارزهایی که از قبل در آن ذخیره کردید تبدیل می‌کند. این برنامه مبدل ارز به شما کمک می‌کند که هنگامی که به خرید می‌روید یا می‌خواهید پولتان را تبدیل کنید خیالتان راحت باشد که نرخ ارز معقول و مورد قبولی را به شما پیشنهاد می‌دهند.
فقط به خاطر داشته باشید که برنامه XE Currency تنها زمانی که به اینترنت متصل می‌شود می‌تواند به‌روزرسانی بشود و ممکن است در هنگام سفر، نرخ ارز تغییر کند. پس حتماً هر وقت فرصت آنلاین شدن پیدا کردید سریع آن را به‌روز کنید تا در صورتی که نرخ ارزها تغییر کرده باشد مطلع بشوید.
اپلیکیشن XE Currency
اپلیکیشن XE Currency

5. Triposo
  اگر به دنبال یک راهنمای سفر هستید، Triposo را چک کنید. این اپلیکیشن با جمع آوری اطلاعات موجود در ویکی‌پدیا، ویکی تراول و سایر وب‌سایت‌های مرتبط و در کنار هم قرار دادن آنها یک راهنمای گردشگری قابل استفاده آسان و آفلاین در اختیار شما قرار می‌دهد.
از آنجایی که حجم این اطلاعات ممکن است زیاد باشد حتماً قبل از سفر داده‌های لازم در ارتباط با مقصد یا مقصدهایتان را مانند فعالیت‌هایی که قصد دارید انجام بدهید، هتل‌ها، رستوران‌ها، نقشه‌ها و مسیرهای اصلی را دانلود کنید.
به‌علاوه، این برنامه شامل اطلاعات رایگانی در مورد مقاصد سفر در سراسر جهان، اصطلاحات کاربردی زبان‌های دیگر، تبدیل ارز و موارد دیگری است که همه به‌صورت آفلاین قابل استفاده‌اند.
اپلیکیشن Triposo
اپلیکیشن Triposo

6. Pocket
 هر زمان که در حال برنامه ریزی برای یک سفر هستید در نهایت مجبور می‌شوید که اطلاعات زیادی را مانند رستوران‌های پیشنهادی، نقاط جاذب گردشگری، اطلاعات مسیرها و موارد دیگر را در مورد مقصد مورد نظرتان ذخیره کنید. برای اینکه مطمئن شوید می‌توانید به‌صورت آفلاین به تمام این اطلاعات دسترسی داشته باشید. افزونه مرورگر (Extension) و اپلیکیشن Pocket را نصب کنید.
با یک کلیک وب‌سایتی را که می‌خواهید ذخیره کنید، سپس این برنامه به‌طور خودکار همه صفحات وب را که ذخیره کرده‌اید هم‌زمان با اتصال Wi-Fi همگام سازی می‌کند. به این ترتیب به تمام اطلاعات ذخیره شده‌تان در هر مکان و هر زمان که بخواهید از طریق گوشی‌تان دسترسی خواهید داشت.
برنامه Pocket همچنین ابزاری عالی‌ای برای ذخیره کردن محتویات سرگرم کننده از ویدیوهای یوتیوب، مقالات خبری واکس ((Vox و نیویورک تایمز New York Times)) گرفته تا گیف‌های خنده دار توییتر و ردیت Reddit)) است.
اپلیکیشن Pocket
اپلیکیشن Pocket

7. Google Translate
 وقتی موضوع ترجمه در میان باشد Google Translate از تمام اپلیکیشن‌ها بهتر و معروف‌تر است. هر دو نسخه iOS و اندروید به شما این امکان را می‌دهند که بیش از 50 زبان دنیا را دانلود کنید و امکان ترجمه سریع کلمات و عبارات را در طول سفر برای شما فراهم می‌کند.
وقتی که آفلاین هستید کافی است کلماتی را که می‌خواهید ترجمه کنید تایپ کنید، یا فقط دوربین گوشی‌تان را به سمت منوی غذا، تابلوها و سایر نوشته‌ها بگیرید. اگر به‌جایی سفر می‌کنید که زبانش را بلد نیستید این اپلیکیشن در مواقع بسیاری به‌خصوص وقتی حس می‌کنید گم شده‌اید نجات بخش است.
اپلیکیشن Google Translate
اپلیکیشن Google Translate

8. WiFi Map
 حتی یک اپلیکیشن آفلاین وجود دارد که به شما کمک می‌کند آنلاین شوید. نسخه پولی Wifi Map به شما این امکان می‌دهد موقعیت Wi-Fi های کل شهرها را از قبل از سفر دانلود کنید. تا وقتی در سفر هستید با استفاده از آن بتوانید نزدیک‌ترین جایی که Wi-Fi دارد را پیدا کنید.
اطلاعات، از جمله موقعیت مکانی و رمز عبور، توسط کاربران در برنامه وارد شده و تا کنون بیش از صد میلیون شبکه در گوشه کنار دنیا در این برنامه برای استفاده وجود دارد. همان‌طور که گفته شد، نسخه دارای پشتیبانی آفلاین این اپلیکیشن رایگان نیست و قیمتش پنج دلار است که واقعاً هزینه ناچیزی برای دسترسی به اینترنت در مواقع ضروری است.
اپلیکیشن Wifi Map
اپلیکیشن Wifi Map

9. American Red Cross First Aid
 صلیب سرخ آمریکا تعدادی اپلیکیشن حول محور سلامتی تهیه کرده که مفیدترین آنها برای مسافران در مورد کمک‌های اولیه است.
این اپلیکیشن موضوعاتی مانند واکنش‌های آلرژیک، سوختگی، خونریزی و موارد دیگر را پوشش می‌دهد و تکنیک‌های مناسب را از طریق ویدیوهای آموزشی و راهنماهای مرحله به مرحله در مورد کارهایی که باید در مواقع اضطراری انجام داد، تعلیم می‌دهد. همچنین یک آزمون هم دارد تا مطمئن شوید مواردی که آموختید در یادتان مانده باشد.
 اپلیکیشن American Red Cross First Aid
 اپلیکیشن American Red Cross First Aid

10. TripAdvisor
 نادیده گرفتن TripAdvisor در هنگام برنامه ریزی برای سفر تقریباً غیرممکن است. این وب سایت پیشرو برای اطلاع از رستوران‌ها، محل‌های اقامت و بررسی جاذبه‌های دیدنی هر نقطه از جهان مورد استفاده است. معمولاً از طریق جستجو در گوگل با آن روبرو می‌شوید، اما اگر می‌خواهید به‌صورت آفلاین به این سایت دسترسی داشته باشید باید اپلیکیشن آن را هم نصب کنید. این اپلیکیشن تقریباً مشابه وب سایت است، اما به شما امکان می‌دهد نظرات کاربران نقشه‌ها و مکان‌های ذخیره شده برای بیش از 300 شهر محبوب در سراسر جهان را دانلود کنید.
اپلیکیشن TripAdvisor
اپلیکیشن TripAdvisor

11. Spotify
 سایت‌های پخش موسیقی آنلاین در حال حاضر اصلی‌ترین راهی است که به موزیک مورد علاقه‌مان گوش می‌دهیم اما آنها برای مسافرین دارای معایبی هستند: به‌صورت آفلاین کار نمی‌کنند و اگر چند ساعت موزیک گوش کنید حجم اینترنت قابل توجهی مصرف می‌شود. Spotify این مشکل را با امکان دانلود کردن آهنگ‌ها، پادکست‌ها، آلبوم‌ها و پلی لیست‌ها حل کرده است. با انجام این کار حتی اگر اینترنت نداشته باشید آهنگ‌ها به‌طور معمول پخش می‌شوند، کافی است گوشی‌تان را در حالت آفلاین قرار بدهید تا آهنگ‌های ذخیره شده‌تان را ببینید.

اپلیکیشن Spotify
اپلیکیشن Spotify
توجه داشته باشید که برای فعال کردن حالت آفلاین Spotify لازم است اشتراک پولی داشته باشید.

برچسب(ها)

معماری خوندم، همیشه دنبال بهانه ای برای خندیدن و شاد بودن می گردم.عاشق سفر کردن، عکاسی و سینمام.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است ۵ / 4.5 31 نفر
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.