راهنمای شکم‌گردی در لبنان

25 شهریور، 1397
25 شهریور، 1397
مدت مطالعه :
لبنان خوردنی‌های خوشمزه‌ای دارد، هر چه‌قدر هم مدت اقامت‌تان را طولانی کنید باز هم از غذاهایش سیر نمی‌شوید تنوع غذا آنچنان در لبنان زیاد است که انتخاب را برایتان سخت می‌کند.
لبنان رستوران‌های زیادی دارد که چندین موردش را ما اینجا برای‌تان توضیح داده‌ایم اما به نظرم بد نیست حداقل دو وعده از غذای‌تان را در خیابان‌های لبنان بخورید چون غذاهای خیابانیش به اندازه‌ی غذاهایی که در رستوران‌ها خواهید خورد طعم فوق‌العاده‌ای دارد.


به کدام رستوران و کافه‌های لبنان سر بزنم؟

◊ رستوران کاپیتول (capitole restaurant)
کل بیروت زیر پایتان است؛ رستوران کاپیتول روی پشت‌بام یک ساختمان قرار گرفته. به جرئت می‌توان گفت یکی از شیک‌ترین و مدرن‌ترین رستوران‌های لبنان محسوب می‌شود. کاپیتول غذاهای عربی و بین‌المللی سرو می‌کند اما اگر نظر ما را بخواهید، پیشنهاد می‌کنیم غذاهای عربی‌اش را امتحان کنید چون طعم محشری دارد.
در این رستوران بنشینید و از بالای این ساختمان بیروت را تماشا کنید.
رستوران کاپیتال بیروت
در این رستوران بنشینید و از بالای این ساختمان بیروت را تماشا کنید.

شب‌ها این رستوران لبنانی شما را هیجان زده می‌کند چون قرار است با موسیقی زنده عربی غافلگیر شوید. هزینه یک وعده در این رستوران شاید به پول ما کمی گران باشد اما مزه‌ی خوب غذاهایش باعث شده که جزو اولین انتخاب‌ها برای مسافران لبنان باشد.

◊ رستوران دیپن دیپ (dipndip)
رستورانی که توسط دو عاشق شکلات تاسیس شده؛ Amer Haffar و Firas Daker موسسان رستوران دیپن دیپ هستند که آنقدر عاشق شیرینی و شکلات هستند که حد ندارد. شما در این رستوران قرار است کلی دسر و انواع غذای خوشمزه را بخورید. مطمئنا از این دو دوست عاشقِ شکلات چنین انتظاری می‌رود.
حتما پنکیک، برونی، وافل و کیک‌های میوه‌ای این رستوران را امتحان کنید؛ فقط کافی‌ست یکبار از این دسرها بخورید تا عاشقش شوید.
رستوران دیپن دیپ بیروت
 بهترین دسرهای عمرتان را در رستوران dipndip بخورید.


◊ رستوران کلاسیک برگر (Classic Burger)
همان‌طور که از اسم این رستوران مشخص است برگرهایش آن هم از نوع کلاسیک‌اش حرف ندارد؛ همین که برگرتان تمام شد شک نکنید که باز هم دل‌تان می‌خواهد که یکی دیگر از آنها را سفارش دهید؛ اما منو رستوران به برگرهایش خلاصه نمی‌شود بلکه شما می‌توانید غذاهای عربی و بین‌المللی‌اش را هم بخورید.
برگر کلاسیک بیروت
برگر واقعی را باید اینجا خورد.


این رستوران بین لبنانی‌ها و بین مسافران آنقدر محبوب است که خود مردم لبنان حداقل هفته‌ای یکبار به آنجا سر می‌زنند تا برگرهایش امتحان کنند. حواس‌تان باشد اینجا کمی شلوغ است پس صبرتان را بالا ببرید.

◊ رستوران Pizza Pie
پیتزای اصیل لبنانی را فقط و فقط در رستوران Pizza Pie بخورید؛ این پیتزاها خانگی هستند و با سس‌های مخصوص و پنیرهای محلی درست می‌شوند. اگر عاشق فست‌فود هستید و به خوردن این غذا علاقه دارید اما در سفرتان مطمئن نیستید که از چه موادی درست شده ما این رستوران را پیشنهاد می‌کنیم.
خیلی‌ها برای خوردن پیتزاهای این رستوران سر و دست می‌‌شکنند پس مواظب باشید که آسیبی نبینید.


◊ رستوران عبدالرحمان حلاب و پسران (Abdul Rahman Hallab & Sons)
سنتی‌ترین رستورانی که دیوارهای کاشی‌کاری شده‌اش با پنجره‌های چوبی اولین چیزی‌ست که شما را در رستوران عبدالرحمان جذب می‌کند. همین متفاوت بودن این رستوران باعث شده که انگیزه خیلی از مسافران باشد که بخواهند اینجا را از نزدیک ببینند. بهترین غذای این رستوران بشقاب Lahm Bi Ajeen است که عاشقان غذاهای گوشتی را شیفته‌ی خودش کرده.
قدیمی بودن این ساختمان شده یکی از دیدنی‌های لبنان به حساب بیاید


این رستوران غذاهای مدیترانه‌ای هم دارد اما مسافرانی که اینجا را برای خوردن غذا انتخاب کرده‌اند همه یک‌ صدا موافقند که بشقاب غذای گوشتیش طعم بی‌نظیری دارد.

◊ t-marbouta
یک کافه_رستوران فرهنگی‌ست؛ چون بهترین‌جا برای نمایش فیلم، شنیدن موسیقی زنده و سخنرانی‌های فرهنگی محسوب می‌شود. شما می‌توانید به کتابخانه کوچک آن سر بزنید و حین کتاب خواندن خودتان را به یک قهوه‌ی اسپرسو‌ مهمان کنید. سکوت و در عین حال نشاطی که در این کافه_رستوران وجود دارد باعث شده که خیلی‌ها به عشق خوردن یک قهوه هم شده به اینجا بیایند؛ به خصوص زوج‌های جوان.
میزهای چوبی و دیوارها رنگی همه را عاشق خودش کرده.
رستوران ایرانی در لبنان کجاست؟

رستوران زعفران (زعفران مطعم البیت الایرانی)
زعفران نام رستوران ایرانی در لبنان است؛ که نه تنها ایرانی‌ها عاشق شیشلیکش هستند بلکه لبنانی‌ها هم این رستوران را جزو بهترین رستوران‌هایی می‌دانند که کلی غذای خوشمزه ایرانی را سرو می‌کند.
غذاهای ایرانی در این رستوران
غذاهای خیابانی لبنان را کجا بخوریم؟

بابا قانوش (Baba Ghanoush)
باباقانوش که بین خیلی‌ها به باباگانوش معروف است از غذاهای سنتی و اصیل لبنانی به حساب می‌آید. این غذا تقریبا شبیه هوموس (حمص) است با این تفاوت که در بابا قانوش به جای نخود از بادمجان استفاده می‌شود.
کسی که هوموس دوست داشته باشد قطعا بابا قانوش هم دوست خواهد داشت.


فلافل (Falafel)
بدون خوردن فلافل لبنان را ترک نکنید؛ خوشمزه‌ترین غذایی که سریع آماده می‌شود و طعم محشری دارد و تا مدت‌ها مزه‌اش زیر دندان‌تان می‌ماند فلافل است. این غذای خیابانی گران نیست. اما با فلافل‌های دیگری که تا به حال خورده‌اید کمی متفاوت است چون فلافل لبنانی درون نان پیتا قرار می‌گیرد و رویش را سبزیجات و کنجد می‌ریزند.
خوشمزه‌ترین غذای خیابانی لبنان که هرچه‌قدر هم آن را بخورید، سیر نمی‌شوید.


زعتر (zaatar)
زعتر یک میان‌وعده عالی‌ست که اگر کمی گرسنه باشید با خوردنش حسابی دل ضعف‌تان رفع می‌شود. خود لبنانی‌ها این غذا را بیشتر برای صبحانه استفاده می‌کنند. زعتر در حقیقت نانی‌ست که با خمیر مخصوصی درست می‌شود که طعم‌های مختلفی دارد اما با پنیرش جزو بهترین میان‌وعده‌ها به حساب می‌آید.
صبحانه‌تان را با خوردن زعتر کامل کنید.


حمص (Hummus)
قبل از اینکه درباره محبوب‌ترین غذای لبنانی برای‌تان بنویسیم باید بگوییم که این کلمه به عربی به این شکل «حمص» نوشته می‌شود اما در فارسی معمولا «هوموس» به این شکل رواج دارد.
بدون خوردن هوموس لبنان را ترک نکنید.
حمص با آرد نخودچی، روغن زیتون و ادویه‌های مختلف لبنانی درست می‌شود که همه‌ی مردم لبنان این غذای اصیل را دوست دارند؛ هوموس آنقدر در بین ایرانی‌ها هم محبوب شده که خیلی‌ها به عشق خوردن این غذا به لبنان سفر می‌کنند.


سالاد فاتوش (Fattoush)
سالاد به این خوش طعمی را فقط باید در لبنان خورد هر چند که در رستوران‌های مختلف ایران هم این سالاد سرو می‌شود اما فاتوش لبنانی چیز دیگری‌ست.
سالم‌ترین پیش‌غذایی که شما می‌توانید در سفرتان به لبنان بخورید.

فاتوش علاوه بر کاهو، نان‌های نازکی دارد که درون روغن زیتون سرخ شده‌اند؛ پس از سرخ شدن نان‌ها، آن را روی کاهوها می‌ریزند و آبلیمو، روغن زیتون و سیر به آن اضافه می‌کنند. به همین خوشمزه‌گی شما یک سالاد هیجان‌انگیز و در عین حال سالم در لبنان خورده‌اید.

رستورا‌ن‌ها و کافه‌های لبنان
در نقشه‌ی زیر جای رستوران‌ها و کافه‌هایی که معرفی شده را مشخص کرده‌ایم؛ کافی‌ست که روی هر کدام از آیکون‌ها کلیک کنید تا اطلاعات مرتبط با هر کافه یا رستوران را ببینید.
" width="700" height="260">
موقعیت(ها)

اولش با روزنامه‌نگاری شروع کردم؛ اینکه چی شد و چه جوری شد، بماند. از نوشتن لذت می‌برم و علاقه‌ام به روزنامه‌نگاری باعث شد برم سر منشا این رشته بخونم؛ علوم ارتباطات‌اجتماعی. عاشق سفرم چون می‌تونی تجربه کنی. علاقه‌مندی‌هام زیاده مثل کتاب خوندن، فیلم دیدن و گوش دادن به موسیقی....

امتیاز دهید 2 دیدگاه ۵ / 4.3 43 نفر
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
شیما تیموری
29 تیر، 1398
در پاسخ به Mehrnaz
با سپاس از روایت خوب تون ولی این نان اسمش زعتر نیست بلکه "مناقیش" با طعم زعتر هست که میتونه با طعم پنیر و یا مخلوطی از زعتر و پنیر هم باشه. زعتر نوعی گیاه هست که در منظقه لونت خصوصا لبنان زیاد مصرف میشه. علاوه بر نان با طعم زعتر مخلوطی از زعتر و روغن زیتون سر سفره لبنانی ها همیشه هست تقزیبا خصوصا روستاها

مرسی به خاطر توضیحتون.

Mehrnaz
26 تیر، 1398

با سپاس از روایت خوب تون ولی این نان اسمش زعتر نیست بلکه "مناقیش" با طعم زعتر هست که میتونه با طعم پنیر و یا مخلوطی از زعتر و پنیر هم باشه. زعتر نوعی گیاه هست که در منظقه لونت خصوصا لبنان زیاد مصرف میشه. علاوه بر نان با طعم زعتر مخلوطی از زعتر و روغن زیتون سر سفره لبنانی ها همیشه هست تقزیبا خصوصا روستاها