روز سوم سفر مخصوص جاذبههای معروف چابهار است که احتمالا شما را برای سفر به چابهار مجاب کرده است. پس اگر میخواهید به همهی
جاهای دیدنی چابهار برسید باید صبح زود از خواب بیدار شوید. بعد از صرف صبحانه با یک ماشین دربستی به
گشت خط ساحلی شرقی چابهار بروید. اولین جاذبهای که در امتداد این خط خواهید دید
ساحل رمین است که به دلیل موجهای شگفتانگیزش به بهشت موجسواران معروف شده. اگر اهل تفریحات آبی نیستید، خط شرقی را ادامه دهید تا به
تالاب لیپار برسید، تالابی که رنگ صورتیاش پای بسیاری از گردشگران را به آن باز کرده.در کنار تالاب لیپار غرفههایی برای فروش صنایعدستی در نظر گرفته شده که میتوانید محصولات سوزندوزی از آنجا تهیه کنید.
وحید محمدی رنگ صورتی دریاچه لیپار به فعالیت باکتریهایی برمیگردد که درون آب دریاچه وجود دارند. رگ صورتی این دریاچه بیشتر در فصل تابستان و مخصوصا زمانی که بارندگی نباشد دیده میشود.
بعد از این توقف کوتاه به سمت بندر گواتر حرکت کنید. در امتداد جادهای که شما را به گواتر میرساند، کوههای مریخی معروف چابهار را میبینید که حیف است اگر پیاده نشوید و آنها را از نزدیک نبینید. بعد از حدود 100 کیلومتر به بندر گواتر که نقطهی صفر مرزی ایران محسوب میشود خواهید رسید. در این خلیج مرزی قایق کرایه کنید و به دل جنگلهای حرا بروید. بعد از این تجربهی لذتبخش ناهار را در روستای گواتر میل کنید و خود را برای دیدن متفاوتترین اسکلهی زندگیتان آماده کنید.
بریس، بندری که به لطف شبکههای اجتماعی این روزها بیشتر میشناسیمش در قسمت شرقی چابهار و در روستایی به همین نام قرار گرفته. تصویر قایقهای کوچک و بزرگش که بیشتر شبیه کارت پستال است تا واقعیت، هر گردشگری را به دیدن این اسکلهی زیبا مجاب میکند. بهترین زمان بازدید از بریس به هنگام غروب رویاییش است؛ وقتی خورشید گلولهای نارنجی رنگ در دل آسمانی پهناور شده که مرز مشخصی با دریای بیکران ندارد. روی اسکله بنشینید و لحظه لحظهی این تصویر را برای خود ثبت کنید.
بعد از این غروب رویایی به چابهار برگردید و اگر مایل به
خرید از
منطقه آزاد هستید، شب سوم را به گشتن در بازارهای منطقه آزاد چابهار اختصاص دهید. برای اقامت شب سوم هم یا میتوانید هتلهای منطقه آزاد را انتخاب کنید یا اقامتگاههای بومگردی چابهار را.
اقامتگاههای این منطقه
کافهها و رستورانهای این منطقه
- رستورانهای محلی گواتر و بریس