کامبوج از گردشگران ورودی 3000 دلار وجه تضمین برای کرونا می‌گیرد

3 تیر، 1399
3 تیر، 1399
مدت مطالعه :
ویروس کرونا و خیال نرفتنش، بسیاری از کشورها را وادار به همزیستی با آن کرده. در این میان بعضی کشورها قوانینی راحت‌تر و بعضی قوانین سخت‌تری برای باز شدن مرزهایشان در نظر گرفته‌اند. در ابن بین کامبوج راه حل عجیبی را برای بازگشایی مرزهایش مطرح کرده و آن هم گرو گرفتن 3000 دلار از مسافران ورودی برای هزینه‌ی احتمالی درمانی کرونا در این کشور است. با اسمارتیز همراه باشید تا با جزییات این طرح آشنا شوید.

گردشگران به کامبوج بیایند یا نه؟
کامبوج در سال‌های اخیر موفقیت‌های زیادی در زمینه‌ی جذب گردشگر به دست آورده. این کشور جنوب شرقی آسیایی به دلیل داشتن معابد مختلف و جاذبه‌های زیبا شهرت بسیاری در میان گردشگران پیدا کرده است.

“ کامبوج از جمله مقاصد محبوب کوله‌گردان به شمار می‌رود و مجموعه معبدهای آنگکور وات که در فهرست یونسکو ثبت‌شده آن را حسابی معروف کرده.”

این روزها و در پی کاهش نسبی نرخ شیوع کرونا، کشورهای مختلف در حال بازگشایی مرزهای خود به روی گردشگران بین‌المللی هستند. برای مثال ترکیه تا اواسط مرداد قصد دارد پروازهای مستقیم تهران-استانبول را از سر بگیرد. اما بعضی کشورها همچون استرالیا مواضع سختگیرانه‌تری در این مورد اتخاذ کرده‌اند. استرالیا به تازگی اعلام کرده که تا سال 2021 مرزهای خود را به روی گردشگران بین‌المللی باز نخواهد کرد. و اما برویم سراغ کامبوج که طرح عجیبی را برای پذیرش گردشگران خارجی اعلام کرده. در این طرح، مسافران ورودی به کامبوج باید مبلغ 3000 دلار (معادل 2400 پوند) را در فرودگاه کامبوج و برای هزینه خدمات کووید-19 گرو بگذارند. این مبلغ که به نوعی وجه تضمین ورود به کامبوج محسوب می‌شود را هم می‌توان به صورت نقدی و هم با کارت اعتباری پرداخت کرد. اما جزییات این هزینه‌ی اجباری به چه شکل است؟
چرا از مسافران کامبوج 3000 دلار گرو گرفته می‌شود؟
مقامات کامبوج برای ورود مسافران به این کشور برنامه‌ای دقیق دارند که هزینه‌ی هر بخش از این برنامه به تفکیک اعلام شده است. اولین هزینه برای انتقال مسافران به آزمایشگاه در نظر گرفته شده است. مسافران به محض رسیدن به فرودگاه باید با پرداخت 5 دلار به مرکز تست کرونا بروند، سپس 100 دلار دیگر به عنوان هزینه‌ی تست کووید-19 پرداخت کنند. تا نتیجه‌ی تست مشخص شود، مسافران باید در هتلی از پیش تعیین شده یا محل انتظار مخصوص بمانند که برای هر شب حدودا 30 دلار هزینه خواهد داشت. تأمین 3 وعده غذای روزانه در این محل هم حدودا 30 دلار برای هر روز هزینه در برخواهد داشت. اگر جواب تست مسافر و سایر مسافرانی که در پرواز با او بودند منفی شود، مابقی مبلغی که گرو گذاشته شده بود به مسافر برگردانده خواهد شد. یعنی در صورت منفی بودن تست حدودا 165 دلار از مبلغ گرو گذاشته شده کسر و مابقی عودت داده می‌شود. با این وجود همه‌ی مسافران باید دوره‌ی 14 روزه‌ی قرنطینه‌ی اجباری را در محل انتخابی کشور کامبوج بگذرانند.
سفر به کامبوج
با این قوانین، سفر به کامبوج شبیه به گذراندن هفت خان رستم است!
اما اگر تست مسافری مثبت باشد، چه خواهد شد؟ اگر مسافری تست COVID-19 مثبت داشته باشد، باید 3150 دلار (2500 پوند) برای معالجه در بیمارستان دوستی خمر در پنوم پن (پایتخت کامبوج) بپردازد. سپس لازم است تا هر چهار آزمایش کرونای دیگر را با 100 دلار دیگر (80 پوند) انجام دهد. اگر شخصی در کامبوج بر اثر این بیماری فوت کند، هزینه خدمات سوزاندن آن 1500 دلار (1200 پوند) خواهد بود.

“ این هزینه‌های گزاف باعث شده تا کامبوج مبلغ بیمه‌ی مسافرتی 50000 دلار را برای مسافران این کشور در نظر بگیرد.”

حالت دیگری که برای مسافران در نظر گرفته شده، این است که جواب تست مسافری در پرواز  مثبت باشد. در این صورت، همه‌ی افراد در پرواز باید در محل اقامت مشخص شده‌ای به مدت 2 هفته قرنطینه بمانند. هزینه این قرنطینه شامل غذا، لباسشویی و خدمات بهداشتی 1176 دلار (939 پوند) خواهد بود. مسافران هم‌چنین باید 100 دلار برای آزمایش دوم بپردازند. تا به امروز، کامبوج فقط 128 مورد تایید شده از ویروس و مرگ را ثبت کرده است و با تحمیل چنین شرایط سختی بر مسافرانی که وارد کشور می شوند مشخص است که قصد دارد کنترل سختگیرانه‌تری بر شیوع این ویروس در کشورش داشته باشد.
با این قوانین سختگیرانه باید منتظر ماند و دید کشورهای مختلف تا چه حد از مسافرت به کامبوج استقبال خواهند کرد و اصلا آیا مسافرت با چنین هزینه‌هایی مقرون به صرفه خواهد بود یا نه؟ با این حال اگر قصد سفر به کامبوج را دارید مطلب «راهنمای سفر به کامبوج» می‌تواند کمک زیادی به شما کند.
برچسب(ها)
موقعیت(ها)

نویسندگی و عکاسی پنجره‌هایی هستن که من رو به جهان بیرون وصل می‌کنن. علاقه به طبیعت باعث شد به سمت فعالیت‌های محیط‌زیستی برم و در ادامه به سفر علاقه‌مند بشم. سفر برای من فرصت کشفه و کمکم کرده ابعاد جدیدی از خودم رو بشناسم. کتاب، فیلم و پادکست هم اجزای جدانشدنی زندگی من هستن.

امتیاز دهید نظری تا کنون ثبت نشده است
نظرتو با ما مطرح کن
نظرات دیگران
اولین نفری باشید که در مورد این مطلب نظر می‌دهد.