در زندگی امروزه با توجه به اینکه همه کارها به سمت راحتتر شدن و بالارفتن امنیت پیش میرود، استفاده از کردیت کارتهای مجازی برای خریدهای اینترنتی در دنیا بسیار رایج شده است. این کارتهای مجازی نوعی دیگر از کارتهای ارزی هستند، که حجم فیزیکی ندارند و معمولاً هزینه صدور آنها نسبت به کارتهای فیزیکی کمتر است و برای کاربران ارزانتر هستند. البته استفاده از این کارتها، همیشه ممکن نیست چون فقط میتوان با آنها خریدهای آنلاین و اینترنتی انجام داد. جهت آشنایی کامل با
کردیت کارت مجازی، ادامه مطلب را از دست ندهید.
شاید اینها را هم بپسندید!
کردیت کارت مجازی
کردیت کارت مجازی چیست؟
کردیت کارتها نوعی مسترکارت یا ویزاکارت هستند که امکان خرید بیشتر از موجودی کارت را به دارنده کارت میدهند و شما در پایان هر ماه مبلغ اضافهای که دریافت کردهاید، باید به بانک پرداخت کنید. در این نوع کارتها، فقط مشخصات مورد نیاز برای انجام پرداختهای آنلاین مانند شماره کارت، cvv2 و تاریخ انقضا را از صادر کننده کارت در قالب یک ایمیل دریافت میکنید. تمامی کارتهای مجازی از نوع پیش پرداخت هستند. این ویژگی کارتهای مجازی به این معنی است که این کارتها به حساب بانکی متصل نیستند و تنها برای خریدهای اینترنتی مناسب هستند. متاسفانه در ایران این اسم به اشتباه به انواع کارتهای بانکی خارجی نسبت داده میشود، در صورتی که انواع مختلفی از کارتهای مستر و ویزا وجود دارند و کردیت کارت تنها یک نوع از کارتهای بین المللی است. اگر بخواهیم با کارتهایی که بانکهای ایران ارائه میدهند مقایسه کنیم، کارتهای بانکی ایران دیبیت کارت هستند، یعنی فقط موجودی کارت را میتوان استفاده کرد و اعتبار اضافی وجود نخواهد داشت. این کارتهای مجازی وقتی در سفرهای خارجی هستید یا بخواهید با استفاده از دستگاههای کارتخوان خارج از کشور خرید غیرحضوری انجام دهید، انتخاب مناسبی نخواهد بود، اما از لحاظ امنیتی برای جلوگیری از دزدی و سو استفادههایی که امروزه انجام میشود، گزینه بسیار مناسبی هستند. با داشتن کارتهای فیزیکی این امکان را دارید که از دستگاههای خودپرداز، پول نقد دریافت نمایید؛ یا به وسیله دستگاههای pos پرداخت انجام دهید. ماهیت کردیت کارتها به این صورت است که شما پرداختهای خود را به صورت نقدی انجام میدهید و به صورت اقساطی در پایان ماه یا در فواصل زمانی دیگر به بانک پرداخت میکنید، بنابراین کردیت کارت نوعی وام است که در اختیار دارنده کارت قرار میگیرد. کردیت کارتهای مجازی نوع دیگری از این کارتهای ارزی هستند که فقط بخش فیزیکی کارت وجود ندارد و همه چیز اینترنتی و آنلاین است. در سالهای اخیر بخش عظیمی از تراکنشهای بینالمللی توسط دو شرکت مسترکارت و ویزاکارت انجام شده است. این دو برند معروف دنیا برای تسهیل فرآیندهای ارزی دنیا، محصولات بسیار متنوعی را عرضه کردهاند که کردیت کارتهای فیزیکی و مجازی از جمله محصولات آنها هستند.
تفاوت کردیت کارتهای فیزیکی و مجازی
- کارتهای مجازی در واقع هیچ فرم فیزیکی ندارند، یعنی از جنس پلاستیک ساخته
نمیشود و فقط برای پرداختهای آنلاین از آنها استفاده میشود. کردیت
کارتهای مجازی نیز مانند کردیت کارتهای فیزیکی دارای اطلاعاتی نظیر:
شماره کارت، تاریخ انقضا و کد cvv2 هستند؛ با این تفاوت که اطلاعات در
کردیت کارت مجازی از طریق ایمیل برای شما ارسال میشود.
- کارتهای اعتباری مجازی، دارای سیستم کنترل مالی داخلی هستند که همین ویژگی
باعث کاهش خطا در پردازشها شده و مدت زمان انجام تراکنش ها را نیز کاهش
میدهد.
- کارتهای اعتباری مجازی، هیچ محدودیتی برای ذخیره تعداد کاراکترهای مربوط
به اطلاعات تراکنشهای پرداختی ندارند. در واقع اطلاعات مربوط به پردازشها
با جزئیات بیشتری قابل نگهداری هستند.
- کارتهای اعتبار مجازی تقریباً دقیق هستند و تراکنشهای آن به دقت کنترل
میشوند. به این معنی که میزان اعتبار یک کارت اعتباری مجازی را میتوان به
مقدار خاصی محدود کرد و حداکثر میزان اعتبار برای هر پرداخت را اعمال
نمود. همچنین میتوان محدودیت زمانی متغیر را برای هر کارت مجازی تعیین
کرد؛ به این ترتیب امکان کلاهبرداری اینترنتی به شدت کاهش مییابد.
- برخی از کارتهای مجازی قابلیت شارژ مجدد دارند ولی برخی دیگر برای یک
تراکنش موفق ارزی قابل استفاده هستند یعنی به عبارتی یکبار مصرف هستند.
نمونهای از کارت مجازی ویزا
کاربردهای کردیت کارت مجازی
بیشترین کاربرد این کارتهای اعتباری مجازی در پرداختهای آنلاین است. برخی از مهمترین کاربردهای آن را برای شما معرفی میکنیم:
- خرید app، نرم افزار و لایسنس
- پرداختهای حق عضویت سایتها و انجمنهای خارجی
- خرید هاست و دامنه خارجی
- خرید محصولات دیجیتال مثل فایلهای صوتی، گرافیکی، عکس، فیلم و افزونهها
- پرداختهای مربوط به اپلای دانشگاههای خارجی مانند آزمونهای زبان از جمله تافل Ibt، آیلتس، GMAT، GRE و هزینه Apply دانشگاهها
- پرداخت هزینه آزمونهای بین المللی مانند PMP، ACCA، CFA و دورههای مایکروسافت
- پرداختهای مرتبط با سفارتها و ویزای ورود به کشورها یا هزینههای مهاجرتی
- پرداخت هزینه سفرهای توریستی مانند رزرو هتل و بلیط هواپیما
- خرید از سایتهای خارجی فروش کالا و خدمات
چگونه میتوان کردیت کارت مجازی را در ایران تهیه کرد؟
در ایران این نوع کارتهای ارزی در دسترسترین نوع هستند و توسط بانکها یا شرکتهای ارائه دهنده با برند مسترکارت یا ویزاکارت قابل تهیه هستند. در شرایط فعلی، وبسایتهای متعددی هستند که خدمات پرداخت انجام میدهند و مسترکارت یا ویزاکارت متنوعی ارائه میدهند که میتوانید از آنها استفاده کنید. با وجود تحریم بانکی ایران از سوی بانکها اروپایی و امریکایی، کردیت کارت مجازی میتواند راهی مناسب برای دور زدن این مشکلات و راهحلی موقت برای آنها باشد. میتوانید از سایتها و شرکتهای بسیاری، خدمات کردیت کارت مجازی را دریافت کنید که بسته به خدمات ارائه شده، قیمتها و کارمزدهای مختلفی نیز به مشتریان عرضه میشود.
با کارت مجازی میتوانید هر آنچه نیاز دارید را به شکل آنلاین خریداری کنید
آیا امکان سفارش کالا به ایران با کردیت کارت مجازی وجود دارد؟
هنگام استفاده از کردیت کارت مجازی، شما امکان خرید از تمامی فروشگاههای آنلاین را خواهید داشت. از این طریق میتوانید برای تمامی خدمات و محصولات در سایتهای خارجی ثبت سفارش کنید. اما مشکلی نیز پیش روی شما وجود دارد. در صورتی که سفارش شما، محصولی از جنس الکترونیک مانند آهنگ دانلودی، کتاب الکترونیک یا فایل دیگر باشد، دردسری برای خرید شما وجود ندارد. اما وقتی پای ارسال فیزیکی محصول در میان میآید، امکان مشکلساز شدن سفارش وجود دارد. به دلیل تحریمهای پستی که ایران را شامل میشود، نمیتوانید از سایتهای خارجی مانند آمازون یا Ebay کالای فیزیکی دریافت کنید. هیچ ارسال مرسوله پستی از کشورهای امریکایی یا اروپایی به ایران وجود ندارد و تنها چند کشور مانند ترکیه و عراق از تحریمها معافند. هنگام ثبت سفارش محصولات فیزیکی، دقت داشته باشید که حتماً ارسال پستی به ایران از سوی کشور مبدا، پشتیبانی شود.